Fysiofitness

We weten allemaal dat we meer moeten bewegen. Het wordt ons aan alle kanten aangeraden. Het liefst 30 minuten per dag, waarvan 2 dagen meer intensief. Maar hoe pak je dat aan? Sommigen vinden het niet leuk om naar een grote sportzaal te gaan en willen ook graag een ’stok achter de deur’. Nu kunt u ook sporten bij Fysiotherapie Knobben onder begeleiding van een fysiotherapeut. Samen werk je er aan om je conditie op peil te houden en verbeteren. Verder werkt u hiermee ook aan uw kracht opbouw en ook kunt u afvallen!

Knobbenactief bestaat uit 1 keer per week een uur op eigen niveau sporten. U krijgt een schema op eigen niveau aangemeten en we houden ook regelmatig bij of u vooruit gaat.

We maken gebruik van de diverse apparatuur die de praktijk heeft, bijvoorbeeld: loopband, hometrainer, crosstrainer, roeier, ligfiets. Ook wordt er geoefend op spierkracht oefeningen doormiddel van apparatuur, matje, step, enz.

De tijden waarop Knobbenactief gegeven wordt staan vast:
Dinsdag: 11.00-12.00 uur
Dinsdag: 14.00-15.00 uur
Vrijdag:  10.15-11.15 uur
Vrijdag:  15.00-16.00 uur
Vrijdag:  16.00-17.00 uur

Wilt u liever op een andere tijd, dan kunnen we in overleg wellicht een ander tijdstip creëren om te sporten.
De kosten voor het sporten zijn: € 100,- voor 3 maanden.
Bent u hierdoor gemotiveerd geraakt om wat meer aan uw conditie en gezondheid te gaan doen? Neem dan contact op met de praktijk voor meer informatie.